Welcome to XFSkins | XenForo Themes, Styles and Plugins

Join the community to start discussions, follow updates and connect with other members.

Solved Bu Hata Neden

🕒 Konu sahibi 19 dakika önce aktifti

tabut

Yeni üye
Reaksiyon puanı
6
xf 2.3.9 sürümü kullanıyorum tema kurdum bu hataları veriyor temanın çalışmasında bir sorun yok bir sıkıntı teşkil edermi?

213s.png

Çözüm
Ekran görüntüsündeki 'Eski Şablonlar' uyarısı, kullandığınız temanın XenForo sürümüyle tam uyumlu olmadığını gösteriyor. Şu an siteniz çalışıyor olsa da, güncellenmeyen bu dosyalar ileride farklı işlevsel hatalara veya güvenlik açıklarına sebep olabilir.

Bu yüzden, temanın geliştiricisinden güncel sürümü indirip yüklemenizi veya listedeki 'Birleştir' butonlarını kullanarak şablonları XenForo'nun yeni sürümüne göre güncellemenizi öneririm.

Not: Forumumuzda teknik destek konularının devamlılığı ve diğer üyelerimize rehber olması adına, paylaşılan çözümlerin ardından sorunun çözülüp çözülmediğini belirtmeni rica ediyorum. Geri bildirimde bulunulmayan konuları bir süre sonra otomatik olarak 'Çözüldü'...
Ekran görüntüsündeki 'Eski Şablonlar' uyarısı, kullandığınız temanın XenForo sürümüyle tam uyumlu olmadığını gösteriyor. Şu an siteniz çalışıyor olsa da, güncellenmeyen bu dosyalar ileride farklı işlevsel hatalara veya güvenlik açıklarına sebep olabilir.

Bu yüzden, temanın geliştiricisinden güncel sürümü indirip yüklemenizi veya listedeki 'Birleştir' butonlarını kullanarak şablonları XenForo'nun yeni sürümüne göre güncellemenizi öneririm.

Not: Forumumuzda teknik destek konularının devamlılığı ve diğer üyelerimize rehber olması adına, paylaşılan çözümlerin ardından sorunun çözülüp çözülmediğini belirtmeni rica ediyorum. Geri bildirimde bulunulmayan konuları bir süre sonra otomatik olarak 'Çözüldü' işaretleyip kapatmak durumunda kalıyoruz.

İyi forumlar.

Çözüm
Next thread →

Solved  Sunucu Hata Günlüğü Alıyorum

• Tevfik
  • Cevaplar: 4
Geri