Welcome to XFSkins | XenForo Themes, Styles and Plugins

Join the community to start discussions, follow updates and connect with other members.

Soru Etiketler Yerini Değiştirme - Şablon Değişikliği

Bu konu bir soru veya yardım talebi içermektedir.
Konu sahibi son olarak 15 saat önce görüldü
1000157348.jpg

- Abi Kolay gelsin ilk önce Kaynaklarda bulunan etiketleri En Alt kısıma Almak istiyorum. Arkaplanda aynı o başlıklı daki gibi olsun ıstiyorum. Burası kaynakları olduğu yer.

1000157347.jpg

- Burası Konunun Alt kısmı etiketleri aşağı almıştım zamanında fakat arkası boş duruyor. Başlıklara sol tarafı kırmızılı olan arka plan dan eklemek istiyorum. Birde paylaş kısmını kaldırmak istiyorum zaten yukarıda var bu gereksiz gibi.
Birde Tag ikonu yanında gıcık bir nokta var onu kaldıramadım.

1000157345.jpg
- Başlığın olduğu yer gibi arkası olsun istiyorum bu son resmi sadece ifade etmek için ekledim.

Arka planın boş ve noktalı görünmesinin nedeni yer değişimini yanlış yapmandan kaynaklanıyor bunun için bir eklenti yapalım isteyen faydalansın ;)
Kendim aldım aşağıdaki yere abi ama dediklerimi yaparsam güzel duracak. Yani eklentiye çok sıcak bakmıyorum her şey de. Kod ile ekle sil düzelt olabilirse daha iyi olur 😊 her eklenti bir yük o yüzden abi ama yine yapabilirsin.

Kendim aldım aşağıdaki yere abi ama dediklerimi yaparsam güzel duracak. Yani eklentiye çok sıcak bakmıyorum her şey de. Kod ile ekle sil düzelt olabilirse daha iyi olur 😊 her eklenti bir yük o yüzden abi ama yine yapabilirsin.
O dediğin eski vbulletin zamanında geçerliydi :) Ayrıca çok büyük bir eklenti olmayacağı ve veritabanı sorguları olmadığı için bir sıkıntı çıkmaz. Bunun haricinde şablon üzerinde yapılan değişiklikler XenForo güncellemelerinde sıkıntı yaratır.

← Previous thread

Yanıtlandı  Cron İşlemleri Durmuş Durumda

Next thread →

Soru  Bu Eklentinin Adı Nedir ?

• tabut
  • Cevaplar: 1
Geri