Kısa Bir Aranın Ardından Yeniden Buradayız

Join the community

Create an account or log in to unlock the full forum experience.
Konu değerlendirmesi: Kısa Bir Aranın Ardından Yeniden Buradayız 0.00 / 5 | Toplam oy: 0 | Görüntülenme: 3
Konu sahibi son olarak 7 saat önce görüldü

XFSkins

Administrator
Yönetici
Kodcu Tasarımcı Geliştirici
Reaksiyon puanı
491
  • Merhaba arkadaşlar,

Son birkaç aydır XFSkins üzerinde yeni eklenti, tema ve içerik paylaşımı yapamadığımı fark etmişsinizdir. Normalde çok uzun ara vermeyi seven biri değilim ancak bu kez hayatın biraz frene basmamı gerektirdiği bir dönemden geçtim.

Başlangıçta yaz tatili nedeniyle kısa bir mola vermeyi planlamıştım. Fakat sonrasında kayınpederimi kaybettik. Bu sürecin ardından annemin de oldukça zorlu bir ameliyat geçirmesiyle birlikte ister istemez XFSkins’e ve geliştirdiğim projelere ayırdığım zamanı bir süreliğine tamamen bırakmak zorunda kaldım.

Neyse ki artık yavaş yavaş normal düzenime dönmeye başlıyorum.

Bu süreçte XFSkins’i veya geliştirmeyi bırakmış değilim. Aksine ara verdiğim dönemde bundan sonra neler yapabileceğim, mevcut projeleri nasıl daha ileri taşıyabileceğim ve XFSkins’e nasıl yeni şeyler katabileceğim üzerine düşünme fırsatım da oldu.

Çok yakında yeniden geliştirmeye ve paylaşmaya başlıyorum.

Yeni XenForo eklentileri, temalar, mevcut ürünler için güncellemeler ve farklı projeler üzerinde çalışmalarım olacak. Ücretli ve ücretsiz paylaşımlar da eskisi gibi devam edecek.

Bir süredir sessiz olmama rağmen burada olmaya, XFSkins’i takip etmeye ve destek vermeye devam eden herkese ayrıca teşekkür ederim.

Kaldığımız yerden, hatta mümkünse biraz daha iyisini yaparak devam edeceğiz. 🙂

Görüşmek üzere.
    XFSkins
  • We’re Back After a Short Break

Hello everyone,

You may have noticed that I haven’t shared any new add-ons, themes, or other content on XFSkins over the past few months. I don’t normally like taking long breaks, but this time life required me to step away for a while.

Initially, I had planned to take a short break for the summer holiday. Unfortunately, shortly afterward, we lost my father-in-law. Then, while we were still going through that difficult period, my mother had to undergo a major and challenging surgery. Because of everything happening at once, I had to temporarily put XFSkins and my development work aside.

Thankfully, things are gradually returning to normal, and I’m slowly getting back into my usual routine.

During this time, I haven’t abandoned XFSkins or development. In fact, the break also gave me some time to think about what comes next, how I can improve existing projects, and what new things I can bring to XFSkins in the future.

Very soon, I’ll be back to developing and sharing again.

There will be new XenForo add-ons and themes, updates for existing products, as well as some new and different projects. Both free and paid releases will continue just as before.

I’d also like to sincerely thank everyone who continued to visit, follow, and support XFSkins despite the recent period of inactivity.

We’ll continue from where we left off — and hopefully come back even better than before. 🙂

See you soon.
    XFSkins

Next thread →

Raxboard Modern Forum Yazılımı

Geri