Welcome to XFSkins | XenForo Themes, Styles and Plugins

Join the community to start discussions, follow updates and connect with other members.

Konu Altına Benzer Konular ve Sonraki Konu Kısmı

Konu sahibi son olarak 15 saat önce görüldü

Tek Bilgin

Aktif üye
Kodcu
Reaksiyon puanı
93
Web sitesi
www.tkbilgin.com
Konu Altına Benzer Konular ve Sonraki Konu Kısmı 2.3.x sürümlerinde sorunsuz çalışan benzer konular eklentisi lazım. Bir kaç forumda gördüm bu eklentiyi geliştirmişler onunda üzerinde seklemler vs var trent konular çok çevap alan konular vs gibi sekmeleri mevcut. Ayrıca konu altında sonraki konu önceki konu kısmınında yapılabildiğini gördüm bir kaç kez kendim denedim ama olmadı.
@Ap Yazılım @Lim10Ata özellikle bakarsanız sevinirim...

Konu Altına Benzer Konular ve Sonraki Konu Kısmı 2.3.x sürümlerinde sorunsuz çalışan benzer konular eklentisi lazım. Bir kaç forumda gördüm bu eklentiyi geliştirmişler onunda üzerinde seklemler vs var trent konular çok çevap alan konular vs gibi sekmeleri mevcut. Ayrıca konu altında sonraki konu önceki konu kısmınında yapılabildiğini gördüm bir kaç kez kendim denedim ama olmadı.
Müsait vakitte ilgileneceğim hocam

1.png

Farklı bir Benzer Konular yapalım dedim :)

← Previous thread

Open Graph Image Eklentisi

Next thread →

XenForo Quiz Eklentisi Hk.

• Tevfik
  • Cevaplar: 6
Geri