Welcome to XFSkins | XenForo Themes, Styles and Plugins

Join the community to start discussions, follow updates and connect with other members.

[XENMS] - Telegram Single Alert

Ücretsiz [Xenms] - Telegram Single Alert 1.0.0

İndirme izni yok
Bu içerik tamamen ücretsiz olarak paylaşılmaktadır. Herhangi bir ücret veya satın alma gerektirmez.
🕒 Konu sahibi 5 saat önce aktifti

diweydays

Yeni üye
Geliştirici
Reaksiyon puanı
18
diweydays yeni bir kaynak gönderdi:

[XENMS] - Telegram Single Alert - Tanımlanan tek bir yetkilinin, kendisine gelen her yeni özel mesajı anında telegram bildirlir

Merhaba,
kendi sitemde kullandığım telegram botunu paylaşmak istedim.

Kullanım amaci tekil kişi (Owner,Admin) mesaj geldiğinde telegram üzerinden bildirim gelmesini sağlamak.

ADIM 1
Kurlum için telegram BotFather üzerinden bir bot oluşturmanız gerekmektir. daha sonra bot ayarlarından Bot Token almanız ve admin paneldeki yerine eklemeniz gerekmektir.

ADIM 2
Chat id alabilmek için öncelikle https://api.telegram.org/botTOKEN/getUpdates TOKEN kısmına almış...

Bu kaynak hakkında daha fazla bilgi edinin...

Eşleşen Konular

Eşleşme Forum Konu Yazar İstatistikler
80%
Ücretsiz Eklentiler 9 130
Forum yönetimini mobil cihaz üzerinden takip eden arkadaşlar için hayat kurtarıcı bir eklenti olmuş. Paylaşım ve emeğin için teşekkürler, deneyecek olanlar için oldukça faydalı olacaktır.

Forum yönetimini mobil cihaz üzerinden takip eden arkadaşlar için hayat kurtarıcı bir eklenti olmuş. Paylaşım ve emeğin için teşekkürler, deneyecek olanlar için oldukça faydalı olacaktır.
Çok teşekkürler.

Next thread →

Ücretsiz  Gemini Otomatik Cevap 1.1.8

Geri