Welcome to XFSkins | XenForo Themes, Styles and Plugins

Join the community to start discussions, follow updates and connect with other members.

[XFSkins] Bot Tracker - XenForo 2.3 için gelişmiş bot takip eklentisi

Ücretsiz [XFSkins] Bot Tracker - XenForo 2.3 için gelişmiş bot takip eklentisi 1.0.49

İndirme izni yok
  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan XFSkins
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Öne çıkan
Bu içerik tamamen ücretsiz olarak paylaşılmaktadır. Herhangi bir ücret veya satın alma gerektirmez.
Konu sahibi son olarak 10 saat önce görüldü
Hata mesajına baktığımda forumunuzda kurulu olan Hampel\KnownBots eklentisiyle çakıştığını görüyorum bunun için ne yapabiliriz bakacağım

tamam hocam teşekkürederim bekliyorum

XFSkins, [XFSkins] Bot Tracker - XenForo 2.3 için gelişmiş bot takip eklentisi kaynağını yeni bir güncelleme girişi ile güncelledi:

[XFSkins] Bot Tracker 1.0.48 Güncelleme Notu

Bu sürüm, üçüncü taraf bot algılama eklentileriyle oluşabilecek bir uyumluluk sorununu gidermeye odaklanır.

Değişiklikler
  • Hampel Known Bots eklentisi aktif olan kurulumlarda oluşabilen fatal error düzeltildi.
  • XF\Data\Robot::userAgentMatchesRobot() class extension imzası, ek parametre kullanan diğer eklentilerle uyumlu hale getirildi.
  • Bot algılama davranışı korunarak parent method çağrıları yeni parametrelerle uyumlu şekilde güncellendi.
Düzeltildi...

Bu güncelleme girişinin geri kalanını okuyun...

hocam oldu emeklerinize sağlık bir de botu çevrim içi uyelerde nasıl gösterebilirim ? admin panelinde görünüyor ama ana sayfa da çevrim içi üylere widget de görünmüyor

hocam oldu emeklerinize sağlık bir de botu çevrim içi uyelerde nasıl gösterebilirim ? admin panelinde görünüyor ama ana sayfa da çevrim içi üylere widget de görünmüyor
çevrim içi uyelerde derken anlayamadım zaten orada da görünmüyor mu? Bu forumda da kurulu ve gösteriyor

IMG_0485.jpeg

yok hocam görünmüyor

Geri